Workshop Veerkracht

Veerkracht is het vermogen om te herstellen na tegenslag, stress of trauma. Herstel op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

In deze workshop gaat het niet alleen over jouw vermogen te herstellen maar ook over het voorkomen van stress en (mogelijk) trauma. 

Met een goede veerkracht blijf je beter in balans, haal je meer voldoening uit je werk en het voorkomt uitputting of een burnout.

"Veerkracht: De kracht van lichaam en geest om zich snel te herstellen."

Als je veerkrachtig bent beschik je over diverse vaardigheden. Tijdens deze workshop ontdek je de vaardigheden die je al bezit en leer je deze te benutten door ze te verstevigen en te vergroten. Daarnaast ontwikkel je nieuwe inzichten die je nog veerkrachtiger maken. 

Als je het gevoel hebt veerkrachtig te zijn, dan vergroot je niet alleen je vermogen om met tegenslagen om te gaan, maar vergroot je ook je zelfvertrouwen en ruimte om je gelukkig te voelen. 

Je leert wat veerkracht voor jou betekent, uit welke onderdelen veerkracht bestaat en hoe je dit kunt versterken. Ook leer je hoe je een cliënt hierbij kunt helpen, zodat je cliënt zich zekerder voelt, tot betere prestaties kan komen en goed terug kan kijken op een uitdagende gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een bevalling. 

Je blijft beter in balans, haalt meer voldoening uit je werk en voorkomt uitputting of een burnout door goed gebruik te maken van de in jou aanwezige veerkracht en deze breder te ontwikkelen. 

Datum & Locatie

2 februari 2024 van 10.00 tot 16.30 uur in Haarlem

Kosten & Betaling

€ 145- Je ontvangt een factuur na inschrijving

Inschrijven

Maak gebruik van het onderstaande inschrijfformulier. 

Workshop Veerkracht

Inschrijven

Door in te schrijven ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.